OFERTE

FIZIOTERAPIE(pachete de preturi exprimate pe numar de proceduri/ o zona)

PACHET 5 ULTRASUNETE 200 LEI

PACHET 5 ELECTROTERAPIE 200 LEI

PACHET 5  LASER 200 LEI
 

PACHET 7  ULTRASUNETE 273 LEI

PACHET 7  ELECTROTERAPIE 273 LEI

PACHET 7  LASER 280 LEI
 

PACHET 10  ULTRASUNETE 380 LEI

PACHET 10  ELECTROTERAPIE 380 LEI

PACHET 10  LASER 400 LEI

 

PACHET  3 TECAR 390 LEI

PACHET  5 TECAR 600 LEI

PACHET  5 SHOCKWAVE 750 LEI

 

PACHET „DIN NOU IN FORMA” STANDARD – 5 DRENAJ LIMFATIC 30 minute – 550 LEI

PACHET „DIN NOU IN FORMA” PREMIUM – 7 DRENAJ LIMFATIC 1 ora  – 850 LEI

 

PACHET KINETOTERAPIE PACIENTI NEDEPLASABILI/NEUROLOGICI 5 ȘEDINTE 1 Ora –  950 LEI

 

NOU! DOAR PENTRU LUNA IUNIE 2023! PENTRU PROGRAMELE DE RECUPERARE CU MINIM 3 TIPURI DE PROCEDURI DE FIZIOTERAPIE (10 SEDINȚE) ULTRASUNETE/ELECTROTERAPIE/LASER/TECAR/SHOCKWAVE/DRENAJ LIMFATIC SI/SAU KINETOTERAPIE – SE APLICA REDUCERI SUPLIMENTARE FAȚĂ DE PACHETELE DE MAI SUS! 

APARATURA ULTRAMODERNĂ ȘI EXPERIENȚA ECHIPEI NOASTRE NE PERMIT SĂ OFERIM SERVICII DE ÎNALTĂ CALITATE LA PREȚURI ACCESIBILE

NEUROKLINIK CENTER

 

Tehnologia pentru fizioterapie pe care o deținem cuprinde aparate de ultimă generație precum Electroterapie(curenti de joasa, medie si inalta
frecventa; diverse tipuri de curenti : e.g. curent galvanic, TENS, diadinamic, interferential, Trabert), Ultrasunete si Laser, TECAR, SHOKWAVE, Stimulare Electrica Functionala FES și Drenaj Limfatic, cu rezultate majore în accelerarea procesului de recuperare, ameliorarea și combaterea durerii, biostimulare, combaterea inflamațiilor, imbunatatirii circulatiei sangvine locale, stimulare neuromusculară, recuperarea și reeducarea mișcrilor, stimularea circulației limfei cu beneficii atat medicale cat si estetice . Aceste terapii sunt deosebit de eficiente în cazul în care terapia conventională este insuficienă sau ca alternativă non-invazivă la intervenția chirurgicală.

Echipamentele noaste ultramoderne pentru kinetoterapie, multe dintre ele unice în regiune sau în țară, au avantajul de a putea fi utilizate in activitatile de terapie la domiciliul pacientilor dar si in aer liber, ceea ce in contextul pandemiei Covid 19 este esential, dar mai ales faptul ca o mare parte dintre ele se adreseaza și copiilor cu deficiente neuromotorii, pentru care exista putine centre în țara care oferă servicii de kinetoterapie.

NEUROKLINIK CENTER dispune de o echipă de specialiști dedicați, empatici și cu expertiză bogată în domeniul fiziokinetoterapiei şi ramurilor adiacente, al căror scop este de a îmbunătăți sănătatea și calitatea pacienților noștri.

 Prin personalul de o înaltă calificare în domenii care se îmbină armonios, NEUROKLINIK CENTER  ofera servicii necesare de înaltă calitate (atât la centru cât și domiciliul pacientului), având totodată prețuri accesibile .